FAQ

Vind hier de meest gestelde vragen. Aarzel zeker niet om ons te contacteren via het contactformulier bij verdere vragen.

In ons deeg zitten geen rauwe ingredi├źnten. Het wordt gemaakt met gepasteuriseerde eieren en met hitte behandelde bloem. Verder zitten er geen rijsmiddelen in het deeg omdat dit geen meerwaarde biedt op vlak van smaak!

Bij de meeste smaken is dit mogelijk! Van ons cake beslag kun je ook perfect een cake bakken. Je kunt koekjes maken van de meeste cookie dough smaken. Van een smaak zoals salted caramel kun je geen koekjes maken. Dit komt omdat de caramel bij de hoge temperatuur van de oven snel zal aanbranden.

Momenteel zijn er geen glutenvrije opties maar hier wordt aan gewerkt! Deze zullen enkel online te bestellen zijn.

Ja, ook zwangere vrouwen kunnen genieten van ons heerlijk koekjesdeeg!

Stuur ons een email of een bericht via het contactformulier. Dan bespreken we samen de mogelijkheden en opties voor traktaties! Voor de levering gelden dezelfde voorwaarden als voor de andere bestellingen.

Alle online aangekochte potjes hebben een vervaldatum op de onderkant. We garanderen dat na levering of na aankoop in de winkel het deeg nog een week goed is, mits correcte bewaring. Plaats het thuis in de ijskast. Als deze een temperatuur heeft die dicht tegen het nulpunt ligt kan het deeg wat harder worden. Haal het een half uurtje voordat je het wil eten al uit de ijskast zodat het zachter kan worden.

Dit moet ten laatste vrijdag gemeld worden als jouw levering gepland was voor de eerstvolgende zondag. Eerst en vooral zoeken we samen naar een oplossing zodat de levering wel kan doorgaan. Hierbij denken we dan aan de buren of verandering van adres.

Als je jouw bestelling wil annuleren kan dit kosteloos tot vrijdag 14u per email.

Indien je later dan vrijdag 14u de bestelling volledig wil annuleren krijg je 50% van het eindbedrag teruggestort.

Dit hopen we zelf natuurlijk niet voor te hebben. De bestelling wordt slechts 1x aangeboden! De chauffeur zal u telefonisch proberen bereiken. De chauffeur kan nog maximaal 10 minuten wachten tot iemand de bestelling in ontvangst kan nemen. Indien er niemand het pakket kan aannemen gaat de chauffeur verder met de geplande ronde. Na overleg kunt u het pakket nog tot en met woensdag in de winkel in Antwerpen komen ophalen. Indien u dit niet wenst te doen houden wij het volledige bedrag van de bestelling in om de schade te dekken.